Kundeudtalelser

Et lille udpluk af kundernes oplevelser i min praksis, og hvad du kan forvente.

Mad og vægttab

""Berit er meget god og forstående at snakke med. Fik hurtigt tillid til hende med hendes varme og måde at være på. Jeg er blevet meget klogere omkring kost ang. mængder og måder at pifte maden op på med krydderurter osv. Grøn mad behøver ikker bare være de samme salater, men kan sagtens varieres med alt muligt spændende. Alt i alt fået styrket bevidstheden om, hvad der er godt for min krop og mave i forhold til bl.a. oppustethed.""

- Lena Andersen, Bogholder

Mad og vægttab

"Jeg vil anbefale sundkostogkrop.dk og Berit. Jeg skal på efterskole i august, og ville rigtig gerne starte med at jeg selv er tilfreds med min krop. Jeg startede hos Berit i januar og havde min sidste opfølgning i juni, så forløbet tog for mig ca. 5-6 måneder. Igennem hele mit forløb har hun hjulpet mig, fortalt mig hvad der er godt at spise. Men vigtigst af alt, har hun støttet mig. Både når jeg kom fra uge til uge med et godt resultat men også med et træls resultat. Jeg har fået rigtig meget ud af det hele, og anbefaler det til alle jer der har brug for en hjælpende hånd."

- Camilla Thomsen, Skoleelev 15 år.

Træning, mad og vægttab

"Super spændende foredrag og sved på panden. Tusind tak til Berit fra Sund Kost og Krop, for at komme forbi håndboldfitnessholdet i Viby IF Håndbold og holde foredrag om ”sund kost i hverdagen”. Et meget spændende foredrag med masser af gode, sunde råd og indspark til vores travle hverdag. Efter foredraget tog Berit os med ned i hallen, og introducerede os til Tabata – mega god og ny intervaltræning for mange af os. "

- Susanne, Instruktør Viby IF Håndbold

Aktivitet og træning

"Og man må bare sige, det var supergodt! Sundhedslinjen på Skåde Skole er et valgfag for elever i overbygningen, der har fokus på alle sundhedsaspekter i de unges nuværende og kommende liv. I den forbindelse havde vi hyret Berit fra www.sundkostogkrop.dk til at gæsteundervise vores elever den 7. marts 2019. Og man må bare sige, det var supergodt! Berit fangede eleverne allerede i sin indledning med sin personlige fortælling om en opvækst og hele liv fyldt med topsport inden for badminton, fodbold og håndbold - en dagligdag hvor idræt og motion fyldte alt - indtil uheld og sygdom standsede stort set alle hendes bevægelsesmuligheder. Eleverne hørte om, hvordan "sundhed” alligevel fik Berit videre og at hendes ”iværksættergen” og ”innovationsånd” førte hende frem til www.sundkropogkost.dk Berit havde på forhånd givet eleverne den opgave, at de en hel tilfældig dag skulle nedskrive alt, hvad de spiste og drak. Med dette som udgangspunkt, og med virkelig mange fantastisk gode eksempler, viste hun - og samtalte med eleverne om, hvad de enkelte bogstaver i KRAM egentlig står for. Efterfølgende modtog Berit da også stor velfortjent ros af eleverne. Der var rigtig meget, som satte sig ekstra godt fast hos eleverne eksempelvis: Du må spise rigtig meget, når du spiser det rigtige. Hvor lidt 200 kalorier, og hvor meget, egentlig kan være. At alle de ca. 14 år eleverne indtil nu har levet faktisk er det antal år, man kan redde sig i den sidste ende via princippet om sund krop og kost. Der skal lyde en kæmpetak til Berit herfra! "

- Kåre Sørensen, Rikke Dalgaard, lærere og undervisere på Sundhedslinjen, Skåde Skole

Energi og Balance

"At være til yoga hos Berit var en super god oplevelse. Hun har nogle gode øvelser, som bliver suppleret med en rigtig behagelig stemme. Det sammenholdt med, at vi lavede yoga unde råben himmel skabte en helt speciel skøn atmosfære."

- Dorte Harrit, lærer og Conni Karlsen, kantineassistent

Energi og Balance

"Jeg var blevet anbefalet at prøve at dyrke yoga og fandt frem til Berits hjemmeside på nettet og hendes forløb med "Intro til yogaens verden". Jeg skrev til hende, og fik hurtigt svar. Allerede ud fra hendes mail fik jeg en god mavefornemmelse, men havde aldrig prøvet det før og var derfor meget spændt. Første gang fik jeg med det samme tillid til Berit. Hun er meget rolig, imødekommende og nærværende og er god til at guide og forklare, så bevægelserne giver mening. Hun er god til at tage højde for evt. problematikker, som man måtte have i bevægeapparatet eller andet, og udfordre een, på områder, hvor man er stærk. Vi har hver gang haft øvelser med fokus på styrke, balance, smidighed og afspænding, samt trænet vejrtrækning samtidig. Mit job er meget fysisk og jeg har følt at min krop på een gang var lettere og mere afslappet efter en session. Jeg har følt at jeg kom mere tilstede i min krop og jeg blev mere rolig i mit sind. Nogle gange har jeg følt mig helt i zen, når jeg er gået derfra. Jeg føler, at jeg har lært meget, både teoretisk og praktisk, omkring yoga under forløbet. Jeg har undervejs kunnet tage flere og flere af øvelserne og bruge dem hjemme. Forløbet har overgået mine forventninger. Jeg har helt klart fået øjnene op for og fået smag for yoga, og kan kun varmt anbefale Berit som instruktør. "

- Heidi Jørgensen, ergoterapeut