Som konsulent i procesernæring (R) har jeg skabt denne praksis for at støtte og guide dig

Min faglige og personlige baggrund

Mine specialer i kostvejledning ligger inden for følgende områder:

  • vægttab for voksne
  • vægttab for børn og unge
  • ernæring ved aktivitet og træning
  • anti-inflammatorisk kost

For børn og unge, der vælger at indgå i mine programmer omkring kost og bevægelse, kan jeg med baggrund i min læreruddannelse og som underviser i Folkeskolen på 13. år, garantere en anerkendende pædagogisk tilgang med respekt for det enkelte barn.

Som alternativ til vores traditionelle kost, har jeg indgående studeret det særlige område, der dækker anti-inflammatorisk kost. Så hvis du har lyst til at afprøve dette fremragende kostprogram på egen krop, kan jeg guide med alt fra et tre-dages til et tre-ugers inspirerende forløb.

Generelt elsker jeg at bruge min krop og sørger for at kombinere min træning, da det er vigtigt for mig ikke at træne ensidigt. Jeg vil mægtigt gerne åbne en verden af alsidig træning op for dig hvis du ikke er vant til at træne.

Men indrømmet, – mit hjerte et tabt til yogaen. For 12 år siden startede jeg min yogapraksis, da jeg havde brug for at genoprette balancen i mit system efter en slem hjernerystelse. I dag er jeg igang med en international certificeret yogauddannelse, som netop du kan få gavn af på små hold

Mit værdigrundlag

  • Det er ikke så vigtigt, hvordan vi ser ud. Til gengæld er det vigtigt, at vi passer på vores krop, at vi plejer den. Det betyder, at vi helt grundlæggende skal have den rigtige ernæring, således at vi har nok ‘brændstof’ til at klare en travl hverdag.
  • Et andet vigtigt fokus er at skabe mental balance i dagligdagen via restitution som fx mindfulness og søvn. Dette bevirker, at vi kan være fuldt tilstede i dagens opgaver og relationer.
  • Og sidst – men ikke mindst – kræver en sund krop i balance, at vi er aktive i hverdagen og tænker træningsrutiner ind for at opnå og bevare et sundt og godt helbred.
  • Således anvender jeg hele vejen igennem min praksis et bredt sundhedsperspektiv, med flere faktorer, der har betydning for en sund og energisk krop.